diumenge, 30 de juny del 2013

Felicitats Joana!


El nostre petit homenatge des de la Font de poemes a aquesta dona humil i  aparentment fràgil però que el repàs per la seva vida demostra que va tenir la força d'una geganta.

Les seves paraules i versos són d'una lucidesa extraordinària i d'una gran modernitat. Sembla que no hagin passat els anys. "Ells van decidir que el català no, però jo vaig triar que el català sí" són paraules senzilles però impactants sobretot llegides l'endemà del Concert per la Llibertat del Camp Nou.
És coneguda per la gran sensibilitat que va demostrar vers el món dels infants però la seva figura no ha de quedar glossada només per això. Cal reivindicar i donar a conèixer la seva poesia per a adults, encara força desconeguda. Esperem amb delit la publicació de la seva obra poètica per a adults que Carme Arenas està treballant per tal que aparegui a la tardor.
Mentrestant, en tenim algun tastet com els haikus recitats per Joan Dausà i que són petites joies que cal assaborir lentament.










Demà és el seu aniversari i la Font de poemes ha preparat un acte al carrer per gaudir dels seus versos amb tothom que s'hi vulgui acostar. #Felicitats Joana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada